تست فرانسوی
یک برش نان تست فرانسوی که روی آن شیره ریخته شده است و درون یک بشقاب سفید قرار دارد


مواد لازم

  • تخم‌مرغ بزرگ: ۶عدد
  • خامه غلیظ : ۳/۴ پیمانه
  • شیر کامل: ۳/۴ پیمانه    
  • شکر: ۱/۴ پیمانه
  • نمک: کمی
  • برش‌هایی به ضخامت ۲ سانتی‌متر از نان گیسو یا نان تست (ترجیحاً بیات): ۶عدد
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری (به اضافه مقداری برای سرو)
  • روغن نباتی : ۲ قاشق غذاخوری
  • شربت یا مربا یا پودر شکر: مقداری (برای سرو)
             
 دستور پخت

فر را گرم کنید. تخم‌مرغ‌ها، خامه، شیر، شکر و نمک را در یک ظرف بزرگ کم عمق (ظرف لازانیا عالیست)، به آرامی بزنید. نان‌ها را اضافه کنید، برگردانید تا به مواد آغشته شوند. سپس به آرامی فشار دهید تا زمانی که احساس کنید شروع به خیس خوردن کرده‌اند (این راز داشتن یک بافت لذیذ و نرم است). اجازه دهید ۱۰ دقیقه بمانند. 
سپس نان‌ها را برگردانید و هر از گاهی به آرامی فشارشان دهید تا زمانی که مخلوط به خورد نان‌ها برود اما نگذارید له شوند، حدوداً ۱۰ دقیقه دیگر.
یک قاشق غذاخوری از کره و یک قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی کف‌ها فروکش کرد، با دقت سه برش از نان‌ها را از داخل مخلوط برداشته، اجازه دهید مواد اضافی داخل ظرف بچکد و سپس نان‌ها را درون تابه بگذارید تا زمانی که بپزند و قهوه‌ای طلایی شوند و  وقتی مرکزشان را فشار می‌دهید، حالت ارتجاعی داشته باشند، در حدود دو دقیقه برای هر طرف. سپس تست‌ها را به یک توری فلزی  که داخل یک سینی فر لبه‌دار گذاشته‌اید، منتقل کرده و درون فر تا زمانی که بقیه نان‌ها را با باقی‌مانده کره و روغن درست کنید، گرم نگه‌دارید. 
تست فرانسوی را با کره و شیره یا شربت یا مربا و یا پودر شکر سرو کنید. نوش جان!

 

برای مشاهده دیگر مطالب بخش آشپزی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید:

بهبانو را در توییتر دنبال کنید

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید: