سالاد سیب‌زمینی آلمانی

یک کاسه پر از سیب‌زمینی‌ با پوست نصف شده ، پیازچه‌های خردشده ، شوید ریز شده و پیاز تفت داده شده


مواد لازم (برای ۶ نفر)

  • سیب‌زمینی کوچک، نصف شده و شسته شده: حدود ۹۰۰ گرم
  • روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
  • پیاز، ریز شده: نصف یک پیاز
  • سرکه سیب: یک چهارم پیمانه
  • پیازچه، خرد شده: ۴ عدد
  • شوید تازه، ریز شده: ۲ قاشق سوپخوری
  • دانه زیره سیاه:۱  قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده: به مقدار لازم
             
 دستور پخت

سیب‌زمینی‌ها را با آب نمک سرد  بپوشانید، آب را به جوش آورده و بپزید تا نرم شوند. سیب‌زمینی‌ها را آبکش کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
در همین حال، روغن را در یک تابه، روی حرارت متوسط بالا گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و روی آن نمک و فلفل بپاشید. در حین پخت، گهگاهی مواد را هم بزنید تا نرم شوند، در حدود ۵ دقیقه. 
تابه از روی حرارت بردارید و با سرکه مخلوط کنید. سپس این مواد را به همراه پیازچه، شوید و دانه زیره سیاه به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید و به هم بزنید و به آرامی سیب‌زمینی‌ها را له کنید. در آخر کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. سالاد آماده سرو است، نوش جان.

برای مشاهده دیگر مطالب بخش آشپزی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید:

بهبانو را در توییتر دنبال کنید

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید: