سوپ گوجه کبابی
یک کاسه سفید رنگ که پر از سوپ گوجه است و روی آن چند تکه نان برشته گذاشته شده است



مواد لازم

کنسرو گوجه درسته پوست کنده               ۱ عدد (۸۲۵ میلی لیتر)
سیر پوست کنده                                   ۸ حبه
روغن زیتون                                          ۱/۲ فنجان
پیاز بزرگ ریز شده                                 ۱ عدد
رب گوجه فرنگی                                   ۲ قاشق سوپ‌خوری
آب مرغ                                               ۴ فنجان
رزماری                                               ۱ شاخه کوچک
نان ترد خرد شده                                  ۱/۲ فنجان
کره بی‌نمک به دمای اتاق رسیده             ۲ قاشق سوپ‌خوری
نمک خالص، فلفل تازه ساییده 
             
 دستور پخت

فر را از قبل در دمای ۲۱۸ درجه گرم کنید. گوجه‌ها را با دست له کنید و در ظرف بریزید، سپس سیرها را روی گوجه پخش کنید و نصف روغن زیتون را روی آن بپاشید و نمک و فلفل بزنید. ظرف را در فر گذاشته تا گوجه‌ها کباب شوند، در این فاصله یکبار مواد را برگردانید تا سیرها خیلی نرم و گوجه‌ها نیز نرم و لطیف شوند، در حدود ۳۰-۴۰ دقیقه.
با استفاده از یک چنگال سیر و گوجه‌ها را له کنید. دو قاشق سوپ‌خوری از روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ سنگین بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. پیاز را اضافه کرده و روی آن نمک و فلفل بپاشید. هر از گاهی هم بزنید تا زمانی که پیازها نرم شوند، در حدود ۵ دقیقه. حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید بپزد. هر از گاهی چک کنید و هم بزنید تا پیازها خیلی نرم شوند، در حدود ۲۵-۳۰ دقیقه (این مدت آهسته پختن پیاز حداکثر طعم را از آن بیرون می‌کشد). حرارت را دوباره به متوسط برسانید و رب گوجه را اضافه کنید و دائم هم بزنید تا رنگ آن کمی تیره شود، در حدود ۲ دقیقه. حالا مخلوط گوجه کبابی و آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید. حرارت را کم کنید تا آهسته بجوشد. هر از گاهی هم بزنید تا طعم‌ها مخلوط شوند، در حدود ۱۵-۲۰ دقیقه. سپس اجازه دهید کمی خنک شود. 
در همین حال، برگ‌های رزماری را از ساقه جدا کرده و همراه با نان و دو قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون باقی مانده، داخل یک سینی فر لبه‌دار بریزید و کمی نمک و فلفل بپاشید. نان‌ها را تست کنید تا رنگ ورقه‌های نان قهوه‌ای طلایی شود، در حدود ۶-۸ دقیقه، در این مابین نان‌ها را یکبار پشت و رو کنید. 
مخلوط گوجه را در مخلوط‌ کن تبدیل به پوره کنید تا نرم و لطیف شود ( مطمئن شوید که در مخلوط کن نیمه باز باشد تا بخار بتواند خارج شود، با یک حوله روی مخلوط کن را بپوشانید). سوپ را داخل قابلمه برگردانید. آن را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک و فلفل به آن بیافزایید. سوپ را گرم نگهدارید.
سوپ شما آماده است. آن را با ورقه‌های نان و رزماری سرو کنید. 
نکته: می‌توانید سوپ و ورقه‌های نان را از چهار روز قبل آماده کنید. بگذارید سوپ خنک شود، سپس روی آن را بپوشانید و  در یخچال نگهدارید. نان‌ها را نیز دور از هوا در دمای اتاق نگه‌داری کنید.

برای مشاهده دیگر مطالب بخش آشپزی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید:

بهبانو را در توییتر دنبال کنید

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید: