صفحه اول | سلامت | زیبایی | زناشویی | فرزندان | آشپزی | خانهداری | سرگرمی | کسب و کار |
سوپ گوجه کبابی مواد لازم کنسرو گوجه درسته پوست کنده ۱ عدد (۸۲۵ میلی لیتر) سیر پوست کنده ۸ حبه روغن زیتون ۱/۲ فنجان پیاز بزرگ ریز شده ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری آب مرغ ۴ فنجان رزماری ۱ شاخه کوچک نان ترد خرد شده ۱/۲ فنجان کره بینمک به دمای اتاق رسیده ۲ قاشق سوپخوری نمک خالص، فلفل تازه ساییده دستور پخت فر را از قبل در دمای ۲۱۸ درجه گرم کنید. گوجهها را با دست له کنید و در ظرف بریزید، سپس سیرها را روی گوجه پخش کنید و نصف روغن زیتون را روی آن بپاشید و نمک و فلفل بزنید. ظرف را در فر گذاشته تا گوجهها کباب شوند، در این فاصله یکبار مواد را برگردانید تا سیرها خیلی نرم و گوجهها نیز نرم و لطیف شوند، در حدود ۳۰-۴۰ دقیقه. با استفاده از یک چنگال سیر و گوجهها را له کنید. دو قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ سنگین بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. پیاز را اضافه کرده و روی آن نمک و فلفل بپاشید. هر از گاهی هم بزنید تا زمانی که پیازها نرم شوند، در حدود ۵ دقیقه. حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید بپزد. هر از گاهی چک کنید و هم بزنید تا پیازها خیلی نرم شوند، در حدود ۲۵-۳۰ دقیقه (این مدت آهسته پختن پیاز حداکثر طعم را از آن بیرون میکشد). حرارت را دوباره به متوسط برسانید و رب گوجه را اضافه کنید و دائم هم بزنید تا رنگ آن کمی تیره شود، در حدود ۲ دقیقه. حالا مخلوط گوجه کبابی و آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید. حرارت را کم کنید تا آهسته بجوشد. هر از گاهی هم بزنید تا طعمها مخلوط شوند، در حدود ۱۵-۲۰ دقیقه. سپس اجازه دهید کمی خنک شود. در همین حال، برگهای رزماری را از ساقه جدا کرده و همراه با نان و دو قاشق سوپخوری روغن زیتون باقی مانده، داخل یک سینی فر لبهدار بریزید و کمی نمک و فلفل بپاشید. نانها را تست کنید تا رنگ ورقههای نان قهوهای طلایی شود، در حدود ۶-۸ دقیقه، در این مابین نانها را یکبار پشت و رو کنید. مخلوط گوجه را در مخلوط کن تبدیل به پوره کنید تا نرم و لطیف شود ( مطمئن شوید که در مخلوط کن نیمه باز باشد تا بخار بتواند خارج شود، با یک حوله روی مخلوط کن را بپوشانید). سوپ را داخل قابلمه برگردانید. آن را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک و فلفل به آن بیافزایید. سوپ را گرم نگهدارید. سوپ شما آماده است. آن را با ورقههای نان و رزماری سرو کنید. نکته: میتوانید سوپ و ورقههای نان را از چهار روز قبل آماده کنید. بگذارید سوپ خنک شود، سپس روی آن را بپوشانید و در یخچال نگهدارید. نانها را نیز دور از هوا در دمای اتاق نگهداری کنید. |
|