مرغ بریان کلاسیک

یک مرغ درسته بریان شده داخل یک دیس چینی و یک چاقو با دسته چوبی در کنارش



یک غذای اصلی کلاسیک و ایده‌آل برای تمام مناسبت‌ها. پخت این غذا در دو مرحله انجام می‌شود که باعث می شود گوشت ترد و آبدار بماند. 

مواد لازم (برای ۴-۶ نفر)

  • نمک خالص                  ۱ قاشق سوپخوری
  • مرغ درسته                    ۱ عدد متوسط (در حدود ۱۸۰۰ گرم)
  • کره بی نمک، آب شده      یک چهارم فنجان (حدود نصف قالب صد گرمی)
             
 دستور پخت

۱- نمک را بر روی سینه، ران‌ها و ساق‌های مرغ بمالید.
۲- مرغ را در کیسه پلاستیکی بزرگ و محکم بگذارید. 
۳- سپس کیسه باز را در یک کاسه بزرگ قرار دهید به طوری که سینه مرغ رو به بالا باشد. برای دست کم هشت ساعت تا حداکثر دو روز در یخچال بگذارید.
۴- فر را در درجه ۲۶۰ درجه از قبل گرم کنید.
۵- یک سینی مشبک فلزی را روی یک تابه یا یک ظرف لبه‌دار محکم قرار دهید. 
۶- مرغ را از کیسه خارج کرده و با استفاده از یک دستمال حوله‌ای آن را خشک کنید تا چکه نکند. 
۷- مرغ را طوری که سینه به سمت بالا باشد، روی سینی آماده شده بگذارید.
۸- ساق‌ها را به آرامی به هم گره کنید و نوک بال‌ها را زیر مرغ بگذارید.
۹- با مقداری از کره سرتاسر مرغ را آغشته کنید.
۱۰- یک فنجان آب درون تابه بریزید.
۱۱- مرغ را  داخل فر بگذارید، بعد از ۱۵ دقیقه دوباره آن را کره مالی کنید و دوباره داخل فر بگذارید تا طلایی و ترد شود، در حدود ۱۵ دقیقه دیگر. 
۱۲- سپس درجه فر را تا ۱۸۰ درجه کاهش دهید. مرغ را از فر خارج کرده و دوباره کره بمالید. اجازه دهید برای ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت کند. 
۱۳- مرغ را به فر برگردانید، هر ۱۰ دقیقه با کره چربش کنید تا قهوه‌ای طلایی شود، در حدود  ۴۰-۴۵ دقیقه.
۱۴- مرغ را از فر خارج کرده و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند. سپس آن را ببرید و با عصاره داخل تابه سرو کنید.

برای مشاهده دیگر مطالب بخش آشپزی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید:

بهبانو را در توییتر دنبال کنید

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید: