صفحه اول | سلامت | زیبایی | زناشویی | فرزندان | آشپزی | خانهداری | سرگرمی | کسب و کار |
مرغ تند خوابانده در ماست و لیمو سریع، آسان وخوشمزه. بیشتر از این چه میخواهید؟ یک مایه مرینید متشکل از ماست، آب لیموی تازه، پاپریکا و مقدار کمی پودر هابانرو (نوعی فلفل چیلی) که در حین گریل شدن مرغ، آن را خوب و آبدار نگهمیدارد. مواد لازم سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد ماست بدون چربی ۱ فنجان (به اضافه مقداری برای کنار غذا) آب لیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری پاپریکا ۲ قاشق سوپخوری پودر هابانرو (نوعی فلفل چیلی) ۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق سوپخوری روغن گیاهی یا اسپری آشپزی برای گریل کردن به مقدار لازم دستور پخت ۱- هر تکه سینه مرغ را از درازا برش داده به طوری که به سه نوار باریک تقسیم شود. ۲- آنها را در یک کیسه زیپدار بریزید. ۳- در یک کاسه متوسط، ماست، آب لیمو، پاپریکا، پودر هابانرو و نمک را مخلوط کنید. ۴- مخلوط ماست را با قاشق درون کیسه مرغها بریزید. ۵- کیسه را محکم ببندید و تکان دهید تا تکههای مرغ به خوبی با مخلوط ماست آغشته شود. ۶- کیسه را برای حدود ۴ ساعت یا تمام طول شب در یخچال بگذارید. ۷- سطح گریل یا تابه چدنی را با روغن گیاهی یا اسپری آشپزی آغشته کرده و حرارت را روی متوسط به بالا تنظیم کنید. ۸- تکههای مرغ را به سیخ بکشید، ۲ تکه در هر سیخ. (سیخها باید فلزی باشند) ۹- سیخها را روی گریل بگذارید و گهگاه آنها را برگردانید تا سطح مرغها به زیبایی گریل شده و مغز پخت شوند. ۷ تا ۸ دقیقه برای هر طرف کافی است. ۱۰- غذا را با کمی ماست سرو کنید. نوش جان |
|