مرغ تند خوابانده در ماست و لیمو


تکه های مرغ گریل شده


سریع، آسان وخوشمزه. بیشتر از این چه می‌خواهید؟ یک مایه مرینید متشکل از ماست، آب لیموی تازه، پاپریکا و مقدار کمی پودر هابانرو (نوعی فلفل چیلی) که در حین گریل شدن مرغ، آن را خوب و آبدار نگه‌می‌دارد. 

مواد لازم

سینه مرغ بدون پوست و استخوان                       ۴ عدد
ماست بدون چربی                                           ۱ فنجان (به اضافه مقداری برای کنار غذا)
آب لیموی تازه                                                 ۲ قاشق سوپخوری
پاپریکا                                                           ۲ قاشق سوپخوری
پودر هابانرو (نوعی فلفل چیلی)                          ۲ قاشق چایخوری
نمک                                                             ۱ قاشق سوپخوری
روغن گیاهی یا اسپری آشپزی برای گریل کردن      به مقدار لازم 
             
 دستور پخت

۱- هر تکه سینه مرغ را از درازا برش داده به طوری که به سه نوار باریک تقسیم شود. 
۲- آنها را در یک کیسه زیپ‌دار بریزید.
۳- در یک کاسه متوسط، ماست، آب لیمو، پاپریکا، پودر هابانرو و نمک را مخلوط کنید. 
۴- مخلوط ماست را با قاشق درون کیسه مرغ‌ها بریزید.
۵- کیسه را محکم ببندید و تکان دهید تا تکه‌های مرغ به خوبی با مخلوط ماست آغشته شود.
۶- کیسه را برای حدود ۴ ساعت یا تمام طول شب در یخچال بگذارید.
۷- سطح گریل یا تابه چدنی را با روغن گیاهی یا اسپری آشپزی آغشته کرده و حرارت را روی متوسط به بالا تنظیم کنید.
۸- تکه‌های مرغ را به سیخ‌ بکشید، ۲ تکه در هر سیخ. (سیخ‌ها باید فلزی باشند)
۹- سیخ‌ها را روی گریل بگذارید و گهگاه آن‌ها را برگردانید تا سطح مرغها به زیبایی گریل شده و مغز پخت شوند. ۷ تا ۸ دقیقه برای هر طرف کافی است.
۱۰- غذا را با کمی ماست سرو کنید. نوش جان 

برای مشاهده دیگر مطالب بخش آشپزی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید:

بهبانو را در توییتر دنبال کنید

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید: