مرغ زنجبیلی گریل شده

سینه مرغ گریل شده و حلقه‌های پرتقال

این مایه مرینید آسیایی متشکل از مواد متنوع مانند پرتقال، سویا سس، دانه کنجد و ... یک طعم عالی و فراموش نشدنی را به مرغ شما می‌دهد. کافی است پنج دقیقه سینه مرغ را با این مایه ماساژ دهید تا حداکثر مزه را به شما بدهد بدون آنکه نیاز باشد آن را برای مدتی در یخچال نگه دارید. 

مواد لازم
  • آب پرتقال                                       ۱/۴ فنجان
  • سس سویا                                    ۱/۴ فنجان
  • روغن گیاهی                                  ۱/۴ فنجان
  • دانه کنجد                                      ۲ قاشق سوپخوری
  • پودر سیر                                       ۱ قاشق سوپخوری
  • زنجبیل                                          ۱ قاشق سوپخوری
  • رنده پوست پرتقال                           ۱ قاشق سوپخوری
  • فلفل قرمز خرد شده                       ۱/۲ قاشق چایخوری
  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان     ۷۰۰گرم
دستور پخت

همه مواد لازم بجز مرغ را در یک کاسه متوسط به خوبی مخلوط کنید. فراموش نکنید ۲ قاشق چایخوری از این مایه را برای روی مرغ نگه دارید. مرغ را در یک کیسه زیپ دار گذاشته و مخلوط  مواد را به آن اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه ماساژ دهید. سپس مواد را از روی سطح مرغ به طور کامل پاک کنید و مرغ را در حرارت متوسط در حالی که هر دو طرف آن را با باقی مانده مواد مرینید آغشته می‌کنید، گریل کنید تا کاملا مغز پخت شود. ۶ تا ۷ دقیقه برای هر طرف کافی است.

برای مشاهده دیگر مطالب بخش آشپزی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید:

بهبانو را در توییتر دنبال کنید

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید: