نان سیر کلاسیک 

برای تهیه این نان سیر، می‌توانید نان را از قبل کره مالی کنید، اما تا زمانی که مهمان‌ها نرسیده‌اند آن را درون فر قرار ندهید.


سه عدد نان باگت از وسط برش خورده و آغشته به کره و سبزی و در فر پخته شده

مواد لازم (برای ۱۲ نفر)
  • کره بدون نمک: یک دوم پیمانه (یک قالب)
  • روغن زیتون فرا بکر: یک چهارم پیمانه
  • سیر، پوست کنده و له شده: دو حبه
  • برگ جعفری تازه، ریز خرد شده: یک مشت بزرگ
  • نان باگت: یک عدد
  • پنیر پارمزان، خوب ریز شده
  • نمک


دستور پخت
  1. فر را از قبل روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.  کره و روغن را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط، گرم کنید. سیر و جعفری را اضافه کرده و تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا کره کاملاً آب شود.
  2. نان را از درازا ببرید، سپس داخل سینی فر بگذارید و طرف بریده شده را به مخلوط کره آغشته کنید.
  3. روی نان به فواصل ۲/۵ سانتی برش‌های عرضی بزنید به طوریکه جدا نشوند و سپس روی آن را نمک و پارمزان بپاشید. نان را تا زمانی که طلایی شود، حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، بپزید.
  4. اکنون نان آماده سرو است، نوش جان. 

برای مشاهده دیگر مطالب بخش آشپزی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید:

بهبانو را در توییتر دنبال کنید

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید: