نان موز

چند برش نان موز قهوه‌ای رنگ که رو ی سطحی خاکستری رنگ قرار داده شده‌اند و روی یکی از انها خامه مالیده شده است



مواد لازم

اسپری روغن گیاهی
آرد همه منظوره                                                      یک و یک دوم پیمانه
جوش شیرین                                                         یک و یک چهارم قاشق چایخوری
نمک خالص                                                            سه چهارم قاشق چایخوری
شکر قهوه‌ای تیره                                                    یک فنجان
پنیر ماسکارپونه یا ماست کامل یونانی یا خامه ترش        یک سوم فنجان
کره بدون نمک، در دمای اتاق                                     یک چهارم فنجان
تخم مرغ                                                               دو عدد بزرگ
موز کاملاً رسیده، له شده                                         چهار عدد (درحدود یک و یک دوم فنجان)
شکلات تلخ یا نیمه تلخ، خرد شده  (اختیاری)               یک دوم فنجان
گردو، خرد شده (اختیاری)                                        یک دوم فنجان 
             
 دستور پخت

فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. یک قالب نان (قالب مستطیل شکل) را با اسپری کمی روغنی کنید و روی آن یک کاغذ پوستی بگذارید به طوری که لبه‌های بیرونی قالب را نیز بپوشاند. در یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.
در یک کاسه بزرگ، با استفاده از دور متوسط همزن برقی، شکر قهوه‌ای، ماسکارپونه و کره را بزنید تا نرم و لطیف شود، در حدود چهار دقیقه. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار به خوبی بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
دور همزن را کم کنید، آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس موزها را اضافه کنید و دوباره بزنید تا کاملاًبا هم ترکیب شوند. سپس در صورت تمایل شکلات و گردو (یا یکی از این دو) بریزید. اکنون خمیر به دست آمده را در قالبی که قبلاً آماده کرده‌اید، بریزید و روی آن را صاف کنید.
نان را در فر بگذارید.  بعد از مدتی سیخی چوبی را در مرکز آن فرو ‌کنید و خارج ‌کنید اگر تمیز بود نان آماده شده است، در حدود  ۶۰-۶۵ دقیقه. سپس قالب را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید و بگذارید تا نان در قالب خنک شود، حدود یک ساعت. سپس نان را برگردانید و اجازه دهید تا قبل از برش کاملاً خنک شود (البته اگر می‌توانید مقاومت کنید). 

برای مشاهده دیگر مطالب بخش آشپزی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید:

بهبانو را در توییتر دنبال کنید

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید: