همبرگر مرغ و گوآکامولی

دو ساندویچ همبرگر مرغ با نان بریوش و گوآکامولی و حلقه‌های پیاز قرمز و گوجه


مواد لازم

  • پیاز قرمز: نصف یک عدد، به صورت حلقه‌های نازک برش زده
  • سرکه قرمز: یک چهارم پیمانه
  • آووکادو: ۲ عدد، خرد شده
  • گشنیز تازه: یک دوم پیمانه، ریز شده
  • آبلیمو: ۳ قاشق سوپخوری
  • مرغ چرخ‌کرده: ۴۵۰ گرم
  • سیر: یک حبه، له شده
  • زیره سبز: ۲ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
  • فلفل هالوپینو: نصف یک عدد، تخم گرفته و ریز شده
  • روغن زیتون فرابکر: ۱ قاشق سوپخوری
  • پنیر چدار سفید: حدود ۶۰ گرم، به صورت نازک برش زده
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد، حلقه شده
  • نمک
  • فلفل سیاه تازه ساییده
  • نان بریوش و یا نان همبرگر 
  •             

 دستور پخت

۱- در یک کاسه کوچک، پیاز و سرکه را مخلوط کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه (و یا تا زمان آماده شدن همبرگر) بماند.
۲- در یک کاسه متوسط، آووکادو، ۳ قاشق سوپخوری گشنیز و آبلیمو را با استفاده از یک چنگال به آرامی له کنید تا مخلوط دلپذیری به دست آید. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید.
۳- در یک کاسه متوسط دیگر، مرغ، سیر، زیره، هالوپینو و باقیمانده گشنیز را مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. سپس به چهار قسمت تقسیم کرده و به شکل همبرگر در‌آورید. 
۴- گریل اجاق را از قبل گرم کنید. یک تابه نسوز و نچسب را با برس به روغن زیتون آغشته کنید و برگرها را درون آن گذاشته و سرخ کنید تا طلایی و مغز پخت شوند، حدود سه دقیقه برای هر طرف. یک یا دو برش از چدار را روی هر برگر گذاشته و زیر گریل قرار دهید تا آب شوند، حدود یک دقیقه.
۵- همبرگرها را همراه با گوجه، گوآکامولی و پیاز ترشی داخل نان‌ها گذاشته و میل کنید.

برای مشاهده دیگر مطالب بخش آشپزی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید:

بهبانو را در توییتر دنبال کنید

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید: