هوموس کلاسیک

یک پیش‌غذای ساده و خوشمزه با مواد اولیه محدود و در دسترس

یک کاسه سرامیکی پر از هوموس که روی آن با روغن و ادیه تزیین شده است


مواد لازم (برای تهیه ۲ پیمانه هوموس)
  • کنسرو نخود ۴۵۰ گرمی، شسته و آبکش شده: ۱ عدد
  • ارده، خوب زده شده: یک دوم پیمانه
  • آبلیموی تازه: ۳ قاشق سوپخوری
  • سیر، رنده شده و یا له شده: ۱ حبه
  • نمک: سه چهارم قاشق چایخوری (یا بیشتر)
  • فلفل سیاه تازه ساییده: مقداری
  • زیره ساییده شده: یک چهارم قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری به اضافه مقداری برای تزیین
  • ادویه صعتر و یا دانه کنجد: برای تزیین


طرز تهیه
  1. نخود، ارده، آبلیمو، سیر، نمک، فلفل، زیره، و ۲ قاشق غذاخوری آب را داخل غذاساز یا مخلوط‌کن ریخته و مخلوط کنید تا نرم و لطیف شود، در حدود یک دقیقه.
  2. در حالی که دستگاه کار می‌کند، ۳ قاشق روغن را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا هوموس سبک و خامه‌ای شود، در حدود یک دقیقه دیگر. بچشید و در صورت نیاز کمی دیگر نمک اضافه کنید.
  3. هوموس را درون یک کاسه کم‌عمق ریخته و روی آن را با صعتر (یا کنجد) و روغن زیتون تزیین کنید.
  • نکته: هوموس را می‌توانید از چهار روز قبل تهیه کرده و درون ظرفی کیپ و محفوظ از هوا، در یخچال نگهداری کنید.

برای مشاهده دیگر مطالب بخش آشپزی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید:

بهبانو را در توییتر دنبال کنید

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید: