هوموس کلاسیک
یک پیشغذای ساده و خوشمزه با مواد اولیه محدود و در دسترس
مواد لازم (برای تهیه ۲ پیمانه هوموس)
- کنسرو نخود ۴۵۰ گرمی، شسته و آبکش شده: ۱ عدد
- ارده، خوب زده شده: یک دوم پیمانه
- آبلیموی تازه: ۳ قاشق سوپخوری
- سیر، رنده شده و یا له شده: ۱ حبه
- نمک: سه چهارم قاشق چایخوری (یا بیشتر)
- فلفل سیاه تازه ساییده: مقداری
- زیره ساییده شده: یک چهارم قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری به اضافه مقداری برای تزیین
- ادویه صعتر و یا دانه کنجد: برای تزیین
طرز تهیه
- نخود، ارده، آبلیمو، سیر، نمک، فلفل، زیره، و ۲ قاشق غذاخوری آب را داخل غذاساز یا مخلوطکن ریخته و مخلوط کنید تا نرم و لطیف شود، در حدود یک دقیقه.
- در حالی که دستگاه کار میکند، ۳ قاشق روغن را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا هوموس سبک و خامهای شود، در حدود یک دقیقه دیگر. بچشید و در صورت نیاز کمی دیگر نمک اضافه کنید.
- هوموس را درون یک کاسه کمعمق ریخته و روی آن را با صعتر (یا کنجد) و روغن زیتون تزیین کنید.
- نکته: هوموس را میتوانید از چهار روز قبل تهیه کرده و درون ظرفی کیپ و محفوظ از هوا، در یخچال نگهداری کنید.