پای گیلاس انگشتی

غذاهای انگشتی برای دورهمی‌هایی که افراد مجبورند ایستاده غذا بخورند عالیست. نه نیاز به بشقاب هست ونه چنگال، فقط یک بسته بزرگ دستمال کافی است. مهمانان این پای را به راحتی در دستان خود میل می‌کنند. به جای گیلاس از آلبالو و یا هر نوع توتی می‌توانید استفاده کنید.
چند عدد پای انگشتی به شکل نیم دایره که کنار هم در یک بشقاب قرمز رنگ قرار گرفته و با شش عدد گیلاس کوچک تزیین شده‌اند



مواد لازم (برای ۸ تا ۱۰ عدد پای):

  • شکر، نصف پیمانه به اضافه مقداری برای روی پای‌ها
  • نشاسته ذرت، ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک، یک چهارم قاشق چایخوری
  • گیلاس تازه ساقه و هسته گیری شده، ۲ پیمانه و یا گیلاس یخ‌زده خرد شده، یک و نیم پیمانه
  • خمیر پای آماده، یک بسته
  • آرد همه منظوره، برای پاشیدن روی سطح
  • شیر برای رومال 
             
 دستور تهیه: 

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. 
برای درست کردن مایه داخل پای، شکر، نشاسته ذرت و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس گیلاس‌ها را اضافه کرده و با یک قاشق بزرگ (ترجیحاً چوبی) هم بزنید تا کاملاً گیلاس‌ها به مخلوط شکر آغشته شوند.
خمیر پای را از یخچال خارج کنید. اگر کار با خمیر سخت است، اجازه دهید خمیر برای مدتی در دمای اتاق بماند تا نرم شده و کار کردن با آن آسان‌تر شود. سپس روی سطحی که کمی آردپاشی شده ورقه‌های خمیر را با استفاده از وردنه باز کنید تا تقریباً به ضخامت ۳ میلی‌متر برسد. اکنون با استفاده از کاتر یا یک کاسه، دایره‌هایی به قطر ۱۲-۱۳ سانتی‌متر ببرید. دایره‌ها را روی کاغذ روغنی گذاشته و داخل هر کدام را با مخلوط گیلاس پر کرده و لبه‌های آن را با استفاده از انگشتان و یا یک چنگال فشار دهید تا کاملاً بسته شود. ممکن است برای این کار به چند قطره آب نیاز پیدا کنید. روی هر پای شکافی ایجاد کنید. با شیر پای‌ها را رومال کرده و دست و دلبازانه روی آنها شکر بپاشید. سپس آنها را ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر گذاشته تا طلایی شوند. قبل از سرو اجازه دهید کمی خنک شوند. نوش جان

برای مشاهده دیگر مطالب بخش آشپزی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید:

بهبانو را در توییتر دنبال کنید

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید: