صفحه اول | سلامت | زیبایی | زناشویی | فرزندان | آشپزی | خانهداری | سرگرمی | کسب و کار |
کدو حلوایی سرخ شده اگر از طرفداران سیبزمینی شیرین سرخ شده هستید این دستور را هم امتحان کنید. یک طعم جدید و به مراتب سالمتر. مواد لازم
دستور پخت فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه روشن کنید. تکههای کدو حلوایی را به بقیه مواد آغشته کنید و در یک لایه روی سینی شیرینی پزی با کاغذ پوستی بچینید. کدوها را برای مدت ۳۰ دقیقه و یا تا زمانی که به حدی نرم شود که خلال دندان به راحتی داخل آن فرو رود، بپزید. |
|