توتها میوههای تابستانی مانند توتها و هلوها را نیز میتوان فریز کرد. برای توتها، کافیست آنها را شسته، خشک کرده، در صورت نیاز ساقههایشان را جدا کرده، و برای جلوگیری از چسبیدن، آنها را در سینی کلوچهپزی بچینید و در فریزر بگذارید. وقتی یخزده شدند آنها را با دقت به یک ظرف در دار منتقل کنید تا هم نگهداریشان راحتتر شود و هم اینکه فریزر سوز نشوند. |
| |
| | |
هلو و شلیل در میان میوهها فریز کردن هلوها وشلیلها بهترین نتیجه را خواهد داد، وقتی که کاملاً رسیده و کمی شکر پاش شده باشند. خیلی ساده، ابتدا آنها را برش زده، روی سینی فر قرار داده و کمی شکر رویشان پاشیده و داخل فریزر بگذارید. پس از یخ بستن، آنها را به یک ظرف در دار منتقل کنید. |
| |
| | |
سیب و سایر میوهها فریز کردن میوههایی مانند آلو، گریپ فروت، پرتقال و گلابی با روش شکر پاشی، نتیجه بهتری دارد، در حالیکه انگور و گیلاس را میتوان به همان شکل خودشان منجمد کرد. آناناس و هندوانه و خربزه و طالبی را باید به قطعات مکعبی شکل برید (بدون پوست) و سپس فریز کرد. در مورد سیب بهترین حالت برای فریز کردن به شکل سس سیب است. |
| |
| | |
منجمد کردن میوهها در شربت میوههای فریز شده در شربت یا مایع میتوانند دسرهای نپخته لذیذی باشند. سادهترین و سالمترین روش، فریز کردن میوه خام در یک آبمیوه سازگار با آن است. اگر میوه شیرین را ترجیح میدهید می توانید آن را قبل از فریز کردن در شربتی از آب و شکر یا عسل و یا شیره افرا بجوشانید. |
| |
| | |
سفید کردن (نیمپز کردن) و فریز کردن سبزیها فریز کردن بعضی از سبزیها کمی پیچیدهتر از میوه است زیرا باید ابتدا سفید شوند. این کار به ماندگاری سبزیها در فریزر کمک کرده و بافت مناسب آنها را حفظ میکند. سفید کردن با آب، بخار یا ماکروویو انجام میشود و برای سبزیهای خاص شامل مارچوبه، چغندر، کلم بروکلی، کلم بروکسل، کلم، هویج، گلکلم، کرفس، ذرت، پیاز، فلفل و سیبزمینی مناسب است. |
| |
| | |
اسفناج، فلفل دلمهای و لوبیا سبز آماده کردن سبزیهای دیگر مانند اسفناج، فلفل دلمهای و لوبیا سبز برای زمستان سادهتر است. کافیست به خوبی آب کشی کنید، به آرامی خشک کنید و سپس در ظرفهای در دار داخل فریزر بگذارید. |
| |
| | |
کدو مسما، نخود سبز و لوبیا می توان یک لایه از این سبزیها را پس از شستن روی سینی شیرینی پزی داخل فریزر گذاشت و پس از یخ زدن به ظرفهای در دار منتقل کرد. |
| |
| | |
کدو سبز کدو سبز را میشود به صورت رنده شده و در اندازههای کم برای دستورهای غذایی متفاوت مانند نان کدو سبز فریز کرد. |
| |
|
|
|
گوجه فرنگی از این بحث همیشگی که گوجه فرنگی جزو سبزیهاست یا میوهها میگذریم. برای نگهداری گوجه فرنگی پیشنهاد میکنیم آنها را به سس پیتزا یا پاستا تبدیل کرده و سپس فریز کنید. گزینه دیگر این است که، گوجه فرنگیها را برای مدت ۳۰ ثانیه در آب جوش غوطهور کنید، سپس پوست آنها را کنده و فریز کنید. |
| |
| | |
گیاهان سبز برای سود بردن از سبزیهای تازه در طول سال، آنها را ریز ریز کرده، در ظروف یخ ریخته و روی آن را با آب میپوشانیم و به همین صورت فریز میکنیم. سپس مکعبهای یخزده را در ظروف در دار در فریزر نگهداری میکنیم و برای هر بار یک یا دو تا از آنها را استفاده میکنیم. فراموش نشود برای هر دستور غذایی به اندازه نیاز از مکعبها بردارید و نه بیشتر. این روش به ویژه برای گیاهانی مانند پیازچه، نعناع، ریحان، و جعفری بسیار مناسب است، ولی تقریباً برای فریز کردن سایر سبزیها نیز روش مناسبی است. |
| |
| |
|
|
|
|